CASE

Medewerkers betrokkenheid bij FOF Aarhus

In een bedrijf waar sommige werknemers fysiek op kantoor zijn en anderen op verschillende tijden vanuit verschillende locaties werken, kan het voor het management een uitdaging zijn om alle werknemers met elkaar in contact te brengen en bij het bedrijf te betrekken.

FOF Aarhus ging deze uitdaging aan en lanceerde in het voorjaar van 2021 een grootschalig proces voor werknemersbetrokkenheid, met als doel alle medewerkers een stem te geven. Met behulp van Synthetron kon FOF Aarhus ervoor zorgen dat elke medewerker de kans kreeg om gehoord te worden en de kans kreeg om een sterk en invloedrijk deel van de organisatie te worden – zowel nu als voor de toekomst.

HAAL DE CASE HIER:

OVER ONS

Onze unieke crowdsoursing-methodologie voor online dialogen is een efficiënte en boeiende manier om tastbare, bruikbare inzichten te krijgen van de mensen die ertoe doen. Zodat u vooruitgang kunt boeken. Samen.


Heeft u een vraag? Neem contact op met ons team.

 

ABOUT US

Our unique crowdsoursing methodology for online dialogues is an efficient and engaging way to get tangible, actionable insights from the people that matter. So you can move forward. Together.
Any question? Contact our team.

For more than 10 years, consultants around the world have been dedicated to harvesting the best ideas and strongest opinions in organizations.